Ljubav ili požuda? Hulk oženio nećakinju bivše supruge!

Brazilac ponovo stao na ludi kamen

Ljubav ili požuda? Hulk oženio nećakinju bivše supruge!

A. Čaušević
Teme:

Prošlog ljeta Hulk Paraiba i njegova sada već bivša supruga Iran Angelo de Suza su odlučili da okončaju svoj brak. Međutim, tri mjeseca kasnije iskusni Brazilac je pronašao novu ljubav. 

Tri mjeseca nakon razvoda, tačnije u oktobru prošle godine Hulk je počeo vezu sa nećakinjom svoje bivše supruge, Camilom, što je šokiralo brazilske medije.

Nekoliko mjeseci kasnije očigledno sretni par je otišao korak dalje te se vjenčao. Hulk i Camila su to potvrdili na društvenim mrežama.

Camila je objavila fotografiju s vjenačnim prstenom na ruci dok je u Hulk u svojoj biografiji na Instagramu naveo da je oženjen.

Camila i Hulk žvie zajedno od kraja prošle godine, ali kako je Camila trebala dozvolu za stalni boravak u Kini gdje fudbaler trenutno nastupa odlučili su da se vjenčaju.

Inače, Hulk i njegova bivša supruga su u braku bili 12 godina i imaju troje djece. Sinove Iana (10) i Tiaga (8) i kćerku Alice (6).

Top Komentari

ed85
Covjek odrzava familijarne odnose
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi