Sve izgledniji 'trejd'

Pjanića čekaju svjetla Nou Campa: Arthur prihvatio da ide u Juventus!

Edmir Škorić

Brazilski veznjak Arthur Melo korak je bliže Juventusu, javljaju jutros mediji u Italiji i Španiji.

Arthur je ključan čovjek u poslu koji već sedmicama žele da sklope Barcelona i Juventus. Katalonci rade na dovođenju Miralema Pjanića, a Juventus nije želio da prihvati drugu razmjenu osim one u koju je uključen upravo Arthur.

On je uporno odbijao pristati na odlazak, čak je i u pisanoj izjavi izrazio želju da ostane, ali sada se mavodno stvari mijenjaju i razmjena Arthur - Pjanić sve je izvjesnija.

Tuttosport piše kako Arthur trenutno trenira s rezervama Barcelone i već je rekao 'da' Staroj dami, dok je prethodno lične uslove dogovorio i naš veznjak s katalonskim divom, pa bismo zaista mogli da svjedočimo razmjeni o kojoj se odavno priča.

Trener Barcelone Quique Setien je u razgovoru za beIN Sports bio "bez komentara" o Arthurovoj budućnosti, što je takođe podgrijalo cijelu priču.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.