Juventus se uključio u borbu za potpis Williana

Sjajni Brazilac bira klub

Juventus se uključio u borbu za potpis Williana

Esmer Oštraković

Navijače Juvnetusa očekuje uzbudljivo ljeto kada je riječ o transferima, jer se očekuje nekoliko dolazaka, ali i odlazaka.

Kako javljaju italijanski mediji, čelnici Juventusa ozbiljno razmišljaju da ponude ugovor trenutnom igraču Chelseaja, Willianu.

Njemu na kraju sezone ističe ugovor sa Chelseajom, te će moći kao slobodan igrač da potpiše za neku od zainteresovanih ekipa.

Navodno, Willian želi višegodišnji ugovor, a upravo Juventus je spreman da mu to i ponudi i to ugovor na tri godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za njega su zainteresovane još neke ekipe, a među glavnim kandidatima su ekipe iz Londona, Tottenham i Arsenal.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi