Ima se, može se

Rooney na samo jednu sobu troši 167.000 eura, supruga će biti oduševljena

E. Škorić

Stilska soba omogućit će Wayneu Rooneyju i njegovoj ženi da uživaju u vinu.

Engleska zvijezda, bivši igrač Manchester Uniteda Wayne Rooney uskoro će potrošiti 150.000 funti (167.000 eura) na novu vinsku sobu u svom dvorcu u Cheshireu .

On i supruga Coleen su prije tri godine kupili zemljište od 120 hektara za 4,3 miliona funti i sada su građevinski radovi na njemu završeni, a luksuzna vila bit će nadopunjena i posebnom sobom za vina.

Pretpostavlja se da će to biti učinjeno u donjem prizemlju kuće, koji će također imati TV sobu, bilijar, kino, teretanu, hidromasažnu kadu, bazen i saunu.

Osim idealnih postavki kontrole klime, vinska soba ima meku rasvjetu i bar, tako da Wayne i Colin mogu uživati u svojim omiljenim bocama vina u stilu i u potpunom miru.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.