Foto - EPA

Razgovori obavljeni

Arthur zvanično obavijestio Barcelonu i Juventus: Ne idem nigdje!

Midhat Šljivak

Brazilski fudbaler Arthur Melo ne želi da napusti Barcelonu.

Ovaj 23-godišnji veznjak želja je torinskog Juventusa i Stara dama je predložila razmjenu u kojoj bi ga dobili za Miralema Pjanića.

I dok je bh. veznjak odavno već rekao 'da' Barceloni, Arthur Melo ne želi napustiti Nou Camp i gotovo je izvjesno da ga Juventus neće angažovati.

Brazilski fudbaler je preko oca koji mu je i menadžer obavijestio direktora Juventusa Fabija Paraticija kako ne želi napustiti Barcelonu. Njihov sastanak je održan u nedjelju i tu je zaključena priča o Arthuru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dan kasnije održan je sastanak sa Ericom Abidalom i Ramonom Planesom. Istu odluku je saopštio i čelnim ljudima katalonskog velikana i Melo gotovo sigurno neće igrati za Juventus naredne sezone.

Vidjet ćemo šta će se na kraju desiti u ovom slučaju. Pjanić je velika želja Barcelone i oni čine sve kako bi ga ovog ljeta doveli u svoje redove.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.