Juventus želi Aouara, ali ponuda koju će poslati Lyonu je zaista čudna

Da li će biti prihvaćena?

Juventus želi Aouara, ali ponuda koju će poslati Lyonu je zaista čudna

E. Oštraković

Jedan od igrača od koje se očekuje da napravi dosta veliku karijeru je trenutni nogometaš Lyona Houssem Aouar.

Kako prenose italijanski mediji, za njegove usluge zainteresovana je ekipa Juventusa, ali oni imaju interesantan prijedlog upravi Lyona.

Naime, oni bi prvo doveli Aouara na dvogodišnju posudbu, sa opcijom otkupa ugovora, a za to je kriva trenutna finansijska situacija.

Navodno bi dogovor bio takav, jer u Juventusu žele kupiti ovog nogometaša, ali trenutno nisu u mogućnosti, nego će ga platiti u naredne dvije godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pitanje je da li će uprava Lyona pristati na ovakav način plaćanja obzirom na to da Juventus nije jedina ekipa zainteresovana za njihovog nogometaša.

Aouar je na sebe skrenu pažnju ove sezone kada je u 37 nastupa u svim takmičenjima postigao devet golova, te je upisao sedam asistencija.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi