Uskoro će postati član Katalonaca

Otkriveni detalji Lautarovog sve izvjesnijeg transfera u Barcelonu

Edmir Škorić

Transfer Lautara Martineza iz Intera u Barcelonu svaki dan je okružen novim detaljima i glasinama. Ovaj put novinar Nicolo Schira govorio je o detaljima.

Lautaro Martinez bi ovog ljeta trebao da postane novi napadač Barcelone, iako Inter i dalje otežava stvari Kataloncima, pa je sada čak odlučio da zatraži puni novčani iznos, a to je 111 miliona eura.

Ipak, spomenuti novinar uvjeren je da će Barcelona dobiti Argentinca za 80 miliona eura plus Junior Firpo.

Što se tiče samog Lautara, 22-godišnji golgeter će godišnje u Kataloniji zarađivati 12 miliona eura uz bonuse.

Bivši igrač Racinga u Inter je stigao početkom jula 2018. godine, a ove sezone je odigrao ukupno 31 meč u svim takmičenjima i postigao je 16 golova uz četiri asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.