Godin želja još jednog kluba s Otoka

Urugvajac vjerovatno mijenja sredinu

Godin želja još jednog kluba s Otoka

Urugvajski defanzivac Diego Godin gotovo osgiruno napušta redove Intera u ljetnom prelaznom roku. 

Godin je u klub stigao prošle godine kao veliko pojačanje iako je već tada imao 33 godine na leđima. Antonio Conte je vjerovao u njega, ali nakon samo jedne sezone u Milanu pokazao je da više nije onaj igrač iz Atleticoa i putevi će mu se razići sa italijanskim velikanom.

Bez obzira na to što je u posljednjih 10-ak mjeseci pružao nešto slabije partije, Godinu ipak neće nedostajati ponuda, pa se tako još od ranije zna kako ga žele Manchester United i Tottenham.

Ovog jutra engleski mediji javljaju kako se u trku uključuje i Everton jer trener tog tima Carlo Ancelotti vjeruje kako je Urugvajac još uvijek spososoban igrati na visokom nivou.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ovaj štoper ima ugovor s Interom još dvije godine pa se pretpostavlja kako će Nerazzurri tražiti oko 10 miliona eura za njegove usluge.

Ako do transfera dođe to će biti šest profesionalni klub u Godinovoj karijeri jer je prije Intera igrao još za Cerro i Nacional iz Urugvaja te Villarreal i Atletico Madrid iz Španije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi