Jović dočekao pravdu

Još jedan bivši uposlenik dobio spor protiv Čelika

Edmir Škorić

Igor Jović, čovjek s kojim je Čelik okončao prvi dio sezone, dobio je spor protiv zeničkog premijerligaša.

Jović je sjedio na klupi Čelika na gostovanju kod Mladosti kada je tim poražen s 4:2, pa je on bio peti trener koji je u samo jednoj polusezoni sjedio barem jednom na klupi zeničkog kluba.

Inače, bio je pomoćnik bivšeg trenera Čelika Slaviše Božičića i samo jedan u nizu mnogih bivših uposlenika kojem je rukovodstvo kluba ostalo dužno.

Na kraju se sudski gonio i dobio spor protiv NK Čelik, kao što je nedavno dobio i Ante Blažević, koji je mjesecima čekao na pravdu, a sada je dobio zeleno svjetlo da potpiše zvanično za FK Željezničar.

Kako stvari stoje, za očekivati je u narednom periodu još sličnih sporova od stranih igrača koji su igrali u čeliku za vrijeme "turske vladavine", a kojima se također duguju određeni novčani iznosi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.