Iz NK Čelik se oglasili sa važnom informacijom za navijače

Skupština će odrediti budućnost kluba

Iz NK Čelik se oglasili sa važnom informacijom za navijače

S. Mlaćo

NK Čelik jučer nije dobio licencu za novu sezonu Premijer lige. O sudbini Zeničana će tako odlučivati Drugostepena komisija za licenciranje, te će tada biti donesena konačna odluka.

U isto vrijeme u redovima Zeničana traju pripreme za održavanje Skupštine kluba koja će vjerovatno i odrediti sudbinu kluba.

Učlanjivanje je moguće još danas i sutra.

"Nogometni klub „Čelik“ obavještava javnost da se učlanjivanje za Skupštinu kluba vrši danas i sutra (30.05.2020.godine) do 13:00h u prostorijama kluba. Nakon toga, pristupit će se pripremama za održavanje Skupštine u narednih 30 dana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tačan datum i satnica, kao i dnevni red će biti naknadno objavljeni.

Pozivamo sve navijače i simpatizere da se učlane u Skupštinu Kluba još danas i sutra, jer NAS SE TIČE", stoji na stranici NK Čelik.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dr.GazijAga
Gdje ce biti postavljena SERGIJA?
2 2
dinass
Kako vas nije stid,zar se nismo uclanjivali prije par godina pa vi sve pogazili i dali klub kriminalcu i sad opet po istom.Klub svakako ide u drugu ligu
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi