Kessie počeo trenirati

Milan nakon više od dva mjeseca konačno kompletan

Endin Čaušević

Nakon više od dva mjeseca pauze konačno će se nastaviti sezona u italijanskoj Seriji A.

Sinoć je potvrđeno da će se prvenstvo na Apeninima nastaviti 20. juna zaostalim utakmicama 25. kola. Samo dva dana kasnije igrati će se i mečevi 27. kola, a plan je da se sezona završi do 2. avgusta.

Klubovi u Italiji već neko vrijeme treniraju punom parom i jasno je da će biti spremni za nove izazove. I Milan je konačno kompletirao igrački kadar jer se treninzima vratio Franck Kessie.

On se prije dvije sedmice vratio u Milano iz Obale Slonovače, a nakon što je odradio 14 dana samoizolacije konačno je počeo trenirati s ostatkom ekipe.

Kessie je nakon samoizolacije testiran, te je njegov test bio negativan nakon čega je odmah dobio dozvolu da se priključi treninzima Rossonera. Jedini koji je odsutan s treninga je Zlatan Ibrahimović, ali opravdano jer je povrijeđen.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.