Iznenađujuće pojačanje stiže na San Siro?

Irac na meti Rossonera

Iznenađujuće pojačanje stiže na San Siro?

Mediji u Italiji objavili su kako bi Milan mogao dobiti iznenađujuće pojačanje u veznom redu.

Prethodnih sedmica brojni fudbaleri se dovode u vezu sa Rossonerima, a ako je suditi prema posljednjim informacijama s Apenina, na listi želja Stefana Piolija se nalazi i Jeff Hendrick.

Radi se o fudbaleru iz Republike Irske kojem na kraju sezone ističe ugovor sa Burnleyjem, a to u Milanu žele iskoristiti i besplatno ga dovesti na San Siro.

"Milan je na Hendricka 'oko bacio' još prije pandemije koronavirusa, a pregovori su se ponovo intenzivirali", javljaju Italijani.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U Burnleyju se, s druge strane, nadaju da neće izgubiti Hendricka i već su mu u međuvremenu ponudili novi, bogatiji, ugovor. Ostaje da se vidi šta će 28-godišnji fudbaler odlučiti.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi