Red Dragonsi protiv Fukara

Navijački "kantonalni derbi" naredne nedjelje u Gradačcu

E. Škorić

U nedostatku fudbala koji je nažalost prekinut u našoj zemlji zbog pandemije koronavirusa, navijačke grupe iz Gradačca i Tuzle odigrat će "kantonalni derbi".

Tako će Red Dragonsi, navijači gradačačke Zvijezde, u narednu nedjelju od 13 sati na stadionu Banja Ilidža ugostiti Fukare, navijače tuzlanske Slobode, a pored fudbala bit će i drugih aktivnosti. Ulaz za sve koji žele doći je slobodan.

Navijači dva kluba iz Tuzlanskog kantona imaju dobru saradnju već dugi niz godina i već nekoliko puta su organizovali slična okupljanja na kojima se prisjećaju nekih ranijih vremena, dobrih gostovanja, a sve se uglavnom veže za fudbal.

Iz Red Dragonsa pozivaju one koji su u mogućnosti da u nedjelju dođu na utakmicu, da uživaju u dobroj zabavi i da nakon skoro dva i po mjeseca opet uživaju u loptanju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.