U toku je renoviranje stadiona Real Madrida

Ovako sada izgleda teren jednog od najpopularnijih stadiona u Evropi

Edmir Škorić

Trenutno stanje terena Santiago Bernabeua mnoge je ostavilo u šoku nakon objava na društvenim mrežama.

U toku su radovi na jednom od najpoznatijih stadiona na svijetu. Teren Santiago Bernabeua se obnavlja, a slike koje su dospjele u javnost su šokirale navijače Real Madrida.

Predsjednik Florentino Perez planirao je veliku obnovu Santiago Bernabeua, što će uskoro u potpunosti promijeniti njegov izgled. Za početak obnove Perez je iskoristio prinudnu koronavirusnu stanku i radovi na stadionu su već započeli.

Iako se na terenu stadiona trenutno može vidjeti samo pijesak i blato, uskoro će ga zamijeniti jedan od najrevolucionarnijih terena. Teren koji će biti postavljen na stadionu bit će sklopiv i može se ukloniti sa mjesta i ponovo postaviti u roku od samo nekoliko minuta.

Očekuje se da će cijeli ovaj projekat na stadionu Kraljeva biti završen do jeseni, a u međuvremenu će Real igrati na stadionu Alfredo di Stefano.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.