Kraljevi su pronašli zanimljivog, jeftinog defanzivca, ali...

Leicester kvari planove Real Madrida?

Sergio Ramos je još uvijek u vrhunskoj fizičkoj formi. Međutim, godine će ga kad-tad početi sustizati. Dok se Eder Militao ne pokaže dostojnom zamjenom za kapitena, Realu je potrebno kratkoročno pojačanje u defanzivi - za svaki slučaj.

Jedan od onih koji se pominju u kontaktstu Realovog pojačanja za zadnju liniju je i Celticov Kristoffer Ajer, 22-godišnji norveški reprezentativac.

Nadali su se u Realu da mogu za male pare dovesti kvalitetnog štopera, ali sada Kraljevima planove kvare Brendan Rodgers i Leicester.

Pojavile su se, naime, informacije da su Lisice izuzetno zainteresovane za Norvežanina, da pregovaraju sa Celticom, a već se priča i o ponudi od 20 miliona eura.

Naravno, Real ima novca da nadmaši tu ponudu, ali bi "prebacivanjem" cifre od 20 miliona Ajerov transfer postao puno rizičniji. Ipak, je riječ o igraču koji je gotovo čitavu seniorsku karijeru proveo u ne tako jakoj škotskoj ligi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.