Ovako sada izgleda teren jednog od najpopularnijih stadiona u Evropi

U toku je renoviranje stadiona Real Madrida

Ovako sada izgleda teren jednog od najpopularnijih stadiona u Evropi

E. Škorić

Trenutno stanje terena Santiago Bernabeua mnoge je ostavilo u šoku nakon objava na društvenim mrežama.

U toku su radovi na jednom od najpoznatijih stadiona na svijetu. Teren Santiago Bernabeua se obnavlja, a slike koje su dospjele u javnost su šokirale navijače Real Madrida.

Predsjednik Florentino Perez planirao je veliku obnovu Santiago Bernabeua, što će uskoro u potpunosti promijeniti njegov izgled. Za početak obnove Perez je iskoristio prinudnu koronavirusnu stanku i radovi na stadionu su već započeli.

Iako se na terenu stadiona trenutno može vidjeti samo pijesak i blato, uskoro će ga zamijeniti jedan od najrevolucionarnijih terena. Teren koji će biti postavljen na stadionu bit će sklopiv i može se ukloniti sa mjesta i ponovo postaviti u roku od samo nekoliko minuta.

Očekuje se da će cijeli ovaj projekat na stadionu Kraljeva biti završen do jeseni, a u međuvremenu će Real igrati na stadionu Alfredo di Stefano.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi