Čeka se zvanična potvrda

Poznat datum početka nove premijerligaške sezone?

Adnan Beganović

Premijerligaška fudbalska sezona 2020/2021 počet će najvjerovatnije 1. avgusta, neslužbeno saznaje SportSport.ba.

I dok se čeka odluka o definitivnom kraju aktuelne sezone dolaze i informacije o početku naredne.

Neslužbeno, naredna premijerligaška sezona počet će 1. avgusta, dok još uvijek nije poznato kada će početi kvalifikacije za Ligu prvaka i Evropa ligu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Podsjetimo, trenutno je u toku sjednica Takmičarske komisije na kojoj će se odlučiti o sudbini aktuelne sezone, a nezvanične informacije kažu da će Takmičarska komisija Izvršnom odboru predložiti kraj sezone.

Također se očekuje da prijedlog bude da se Sarajevu dodijeli titula, te da Zvijezda 09 i Čelik napuste društvo najboljih. Na njihova mjesta doći će Krupa i Olimpik.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.