Loša, ali i dobra vijest

Malo sreća, malo tuga, ali ljubav ostaje...: Noć pomiješanih emocija iza posuđenog igrača Sarajeva

Admin Čaušević

FK Sarajevo je novi-stari prvak BiH, dok je NK Čelik po prvi put od završetka agresije na BiH ispao u niži rang. To su možda i dvije najbitnije informacije nakon zvanične potvrde o prekidu fudbalske sezone. 

Iza Maria Crničkog je noć pomiješanih emocija s obzirom da je Čelik za kojeg je igrao ove sezone ispao iz lige, dok je Sarajevo u čijem je vlasništvu nejgov igrački karton postalo prvak.

Nekadašnji omladinac slavnog Bayerna se u kratkim objavama na društvenoj mreži prijestio ta dva kluba. Na indirektan način je poručio kako mu je žao zeničkog velikana, ali i drago zbog novog uspjeha Bordo tima.

Na jednoj fotografiji je objavio zastavu s grbom kluba s Bilinog polja i porukom "Samo Čelik", dok je na drugoj "kopirao" šampionsku objavu Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Inače, Crničkog ugovor sa Sarajevom ističe krajem juna. U Premijer ligu BiH je stigao prije dvije godine. Osim na posudbi u Čeliku jedno vrijeme je bio posuđen i Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.