Pripreme za novu sezonu

Prozivka u Veležu za 15 dana? · Saznajemo

Obzirom da je Premijer liga BiH od jučer i službeno okončana, klubovi su dali nekoliko slobodnih dana odnosno sedmica svojim igračima. 

Tako je i Velež, koji je od prije 10-ak dana trenirao i čekao vijesti o eventualnom nastavku sezone, dao igračima 15 slobodnih dana.

Nakon toga šef stručnog štaba Feđa Dudić izvršit će, 17. juna, prozivku igrača što će označiti i početak priprema za sezonu 2020/21.

Ista će ove godine početi nešto kasnije u odnosu na prethone, a svemu je naravno kumovao virus Covid19. Tako je takmičarska komisija objavila da nova sezona počinje prvog vikenda u augustu što je za oko dvije sedmice kasnije u odnosu na početak prošlogodišnjeg prvenstva.

Za kraj samo dodajmo kako je Velež odlukom o ranijem okončanju prvenstva sezonu završio na 8. poziciji sa 32 osvojena boda poslije 22 odigrana kola.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.