Oglasio se nekadašnji bh. reprezentativac

Zbog riječi Avdije Vršajevića NK Čelik će dobiti dodatni motiv u Prvoj ligi FBiH

NK Čelik i definitivno je ispao u Prvu ligu Federacije. 

To je postalo i zvanično nakon što je Nogometni savez BiH jučer potvrdio odluku o prekidu prvenstva, proglasio FK Sarajevo prvakom, dok je pokazao kartu za Prvu ligu FBiH odnosno Prvu ligu RS Čeliku i Zvijezdi 09.

Sigurno da će ovih dana Zeničani biti vrlo tužni što je simbol njihovog grada ostao bez Premijer lige, ali u svemu motvaciju za rad i naredne sezone možda pruži podrška Avdije Vršajevića.

Avdija, koji je u Čeliku igrao u dva navrata, oglasio se preko Facebooka. Uz grb Čelika napisao je: "Voljeni moj klube, vratit ćeš se ti jači nego ikada!"

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naravno, njegova poruka podrške izazvala je niz pozitivnih komentara svih onih kojima je Čelik u srcu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.