"Nikada nismo bili za to..."

Robijaši demantovali gradonačelnika Zenice

Nastavlja se teška situacija u NK Čelik. Kako je sezona Premijer lige BiH prekinuta, a u trenutku prekida Čelik bio pretposljednji, Zeničani se opraštaju od elitnog ranga.

Međutim, to je samo jedan od problema Čelika, za čiju se sudbinu pokušava pronaći rješenje.

Naravno, u sve je uključen i gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović, a sada su navijači Čelika "Robijaši" reagovali na jednu njegovu navodnu izjavu za medije.

Reakciju UG Robijaši Zenica 1988 prenosimo u cjelosti:

"Poštovani posjetitelji naše stranice,

Moramo se odmah oglasiti povodom činjenice da je Gradonačelnik izjavio :

'Robijaši su mi neki dan rekli: Da smo vas bogdom poslušali i otišli u stečaj prije 3 godine".

Gospodine Fuade Kasumoviću, Robijaši nikad nisu i niti će ikad biti za gašenje, niti bilo kakav stečaj, to možete nekom drugom plasirati, nama ne.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

UG 'Robijaši 1988' iz Zenice se ograđuje od ovakve izjave, te se pita da li je moguće da ni jedan prokleti dan ne može proći bez i jednog neodržanog obećanja i dosljednosti svojim riječima.

Do zadnjeg čovjeka i zadnjeg daha!"

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.