Pitanje nad pitanjima

Čudo od djeteta na tribinama s maskom na licu: Zašto Havertz ne igra protiv Bayerna?

A. Čaušević

Kai Havertz sa tribina i maskom na licu posmatra derbi između Bayera i Bayerna. 

Havertz je naredna velika stvar njemačkog fudbala i pred njim je sigurno uspješna karijera. Iako još nije napunio ni 21 godinu u Bundesligi je već postigao 35 golova.

Posljednjih nekoliko sedmica naprosto briljira, međutim derbi protiv Bayerna posmatra sa tribina. Odmah se počelo špekulisati da je razlog njegovog neigranja upravo transfer u bavaraskog giganta.

Međutim, zvanične informacije su drugačije. Neposredno pred početak utakmice iz Bayera su saopštili kako njemačko čudo od djeteta ima problema sa povredom.

Havertz je prošle sedmice dobio udarac u koljeno, nije se uspio oporaviti. Protiv Bayerna definitivno neće igrati, a upitno je da li će konkurisati i za susret polufinala DFB Pokala protiv Saarbruckena u utorak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.