Mogu li Apotekari srušiti Bayern? "Poklon" na kladionici koji ne smijete propustiti

Derbi 30. kola Bundeslige

Mogu li Apotekari srušiti Bayern? "Poklon" na kladionici koji ne smijete propustiti

E. Čaušević

Fudbaleri Bayera iz Leverkusena danas igraju derbi 30. kola Bundeslige protiv Bayerna.

Bayern je trenutno lider na tabeli sa sedam bodova više od Borussije Dortmund i nalazi se na pravom putu da odbrani titulu. No, minhenski klub danas očekuje gostovanje Apotekarima koji se bore za mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Bayer u posljednje vrijeme igra u dobroj formi i jasno je da nemaju pravo na kiks. Leverkusen se bori za Ligu prvaka i bez obzira što u goste stiže Bayern za njih samo pobjeda dolazi u obzir.

Međutim, kladionice baš ne vjeruju da Bayer može napraviti danas iznenađenje protiv Bavaraca. Kvote su iznenadile mnoge jer djeluje kao da Bayern igra na domaćem terenu, a ne gostujućem.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Meč u Leverkusenu počinje od 15:30 sati, a ukoliko vjerujete da Bayer može napravit iznenađenje onda ovakav poklon na kladinici ne smijete propustiti.

U bogatoj ponudi kladionice MOZZART možete vidjeti ponudu za današnji meč i to na OVOM linku. Pondu za ostale mečeve Bundeslige pogledajte OVDJE.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sloboda
Bit će gusto, bit će 0:3...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.