Nije otkrio ime menadžera, ali...

Rooney: Prišao sam treneru i rekao sam mu da su mu treninzi sr*nje

Endin Čaušević

Engleski napadač Wayne Rooney trenutno igra za Derby, a najbolje dane svoje karijere proveo je u dresu Manchester Uniteda.

Rooney je ponikao u Evertonu, ali je još kao tinejdžer prešao u United gdje je osvojio sve što je mogao. Nakon Crvenih đavola igrao je u MLS-u za DC United, a početkom ove godine vratio se u Englesku i potpisao je za Derby.

Legendarni napadač je dao intervju za engleske medije u kojem je pričao o svojoj karijeri. Jasno je da je Rooney uvijek bio bez dlake na jeziku i otkrio je da je jednom treneru jasno rekao da su njegovi treninzi sr*nje.

Mnogi vjeruju da se to desilo dok je bio u Manchester Unitedu, ali Rooney nije htio da otkrije o kojem treneru je bilo riječ.

"Kada igrači nisu sretni često dođu do kapitena i počnu da se žale. U jednom klubu u kojem sam igrao i bio kapiten igrači su tražili da idem do trenera i kažem mu da njegovi treninzi nisu dovoljno dobri. To nije bilo lako, ali samo to uradio. Otišao sam i rekao mu 'Izvini šefe, momci misle da su vaši treninzi sr*nje'. Nakon toga stvari su se malo popravile", rekao je Rooney.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti