Gallasa ne vole saigrači

Da je William Gallas problematičan lik koji se zna posvađati sa saigračima uvjerili smo se prošle sezone kada se sukobio sa Robinom Van Persiem, a to je sada potvrdio i njegov sunarodnjak Samir Nasri.

Kolo Toure je nedavno otkrio kako je njegov sukob sa Gallasom doprinio odlasku u redove Manchester Citya, a Nasri priznaje kako njegov sunarodnjak nije u dobrim odnosima sa većim brojem igrača koji su još uvijek u klubu, iako tvrdi kako to ne utiče na momčadski duh.

"Ja ne komuniciram s njim, ali nisam jedini igrač Arsenala koji ne priča s njim. Ima nas četiri ili pet, ali to nas ne spriječava da se borimo jedni za druge na terenu. U fudbalskoj ekipi nemate jedanaest prijatelja, imate ljude koji imaju različite afinitete i ne slažu se, ali na terenu se borimo za isti cilj", rekao je Nasri.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.