Arslanagić blizu Zagreba

Košarkaš Kaknja na korak od Cibone

Emir Dindić

Košarkaši Kaknja kako stvari stoje mogli bi da ostanu bez jednog od najboljih košarkaša u prošloj sezoni Adnana Arslanagića. 

Naime, ovaj sjajni košarkaš imao je odličnu prošlu sezonu u dresu bh. prvoligaša što nije promaklo treneru Cibone Ivanu Veliću, koji ga je pozvao u Zagreb na probni rad, te da razgovaraju o eventualnoj saradnji.

Velić je prema neslužbenim saznanjima SportSport.ba zadovoljan onim što je pokazao Arslanagić te postoji velika šansa da ga u narednoj sezoni gledamo na parketima ABA lige.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Ako do ovog transfera dođe sigurno je da će u Kaknju morati dobro da se potrude kako bi pronašli adekvatnu zamjenu za svog najboljeg košarkaša.

Arslanagić je prošlu sezonu bio na prosjecima od 12,8 poena 4,3 skokova i 5,4 asistencije.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.