Cibona dovela hrvatskog reprezentativca

Cibona dovela hrvatskog reprezentativca

E. Škorić

Hrvatski reprezentativac Toni Nakić prešao je u redove Cibone.

Ovaj talentovani košarkaš je potpisao trogodišnji ugovor sa ekipom iz Zagreba, a prethodno je dobrim igrama u dresu Šibenika izborio mjesto u reprezentaciji za predstojeće mečeve kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine.

Ranije je sa mladom selekcijom Hrvatske osvojio srebrenu medlaju na Evropskom prvenstvu, a igra na poziciji krila.

"Interes Cibone se pojavio još prošle godine i nadao sam se da ću doći ovde još prošlo leto. Imao sam želju i ambiciju otići u jači klub i viši rang tako da mi je ovaj dolazak nakon godinu dana još draži. Drago mi je da je Cibona pokazala veliku želju da me dovede, a sad ja imam jednaku želju da opravdam to! Nadam se borbi za trofeje i što većem broju ljudi u Draženovom domu", poručio je Nakić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi