Bayern sutra premijerno igra u novim domaćim dresovima

Edmir Škorić

Bayern je na pragu da osvoji novu titulu u Bundesligi, a nije isključeno ni da će biti još jedna dupla kruna.

Osim što čekaju da ovjere titulu, što bi se moglo desiti već i za vikend, fudbaleri Bayerna na dobrom su putu da osvoje i Kup. Doduše, ostala su još dva koraka.

Prvi je sutra navečer na Allianz-Areni protiv Eintrachta iz Frankfurta u polufinalu, a u slučaju da pobijede, igrat će u finalu protiv boljeg iz duela Saarbrucken (4. liga) - Bayer Leverkusen. Taj meč igrat će se u Berlinu.

Zanimljivo je da će Bayern sutra premijerno nositi nove dresove, u kojim planira da igra naredne sezone.

Ovi dresovi su i ranije objavljeni, ali tek sutra ćemo ih vidjeti na igračima njemačkog prvaka. Radi se o domaćoj garnituri, u gostujućoj smo ih već gledali u nekim nedavnim mečevima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.