Leroy Sane potpisuje na pet godina, ali neće biti među tri najplaćenija fudbalera Bayerna

Novinar Bilda tvrdi

Leroy Sane potpisuje na pet godina, ali neće biti među tri najplaćenija fudbalera Bayerna

E. Škorić

Novinar njemačkog Bilda Christian Falk tvrdi da nije istina kako će Leroy Sane postati najskuplji fudbaler Bavaraca.

Bayern je navodno dogovorio kupovinu Sanea i igrač će potpisati petogodišnji ugovor, no pojavile su se glasine da će biti najplaćeniji igrač, što je jasno odmah izazvalo dozu razočarenja kod većine trenutnih prvotimaca njemačkog kluba.

Međutim, Bildov novinar koji prati dešavanja u minhenskom klubu oglasio se na Twitteru i poručio da to nije istina, te da Sane neće biti ni među tri najplaćenija fudbalera lidera Bundeslige.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Također je naglasio kako nije istina da igrač u ugovoru ima odštetnu klauzulu od 109 miliona eura, a istovremeno je demantovao da je Bayern dogovorio transfer mlade zvijezde Bayera Kaija Havertza.

Što se Sanea tiče, on je imao tešku povredu zbog koje mu je i propao raniji transfer u Bayern, ali sada je samo pitanje dana kada će postati član najtrofenije njemačke ekipe.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi