Pratili i vječiti derbi

Darko Lazić u Beogradu ugostio dvojicu bivših saigrača iz FK Sarajevo

Endin Čaušević

Fudbalska sezona u Bosni i Hercegovini zvanično je završena početkom prošle sedmice, a igrači su dobili nekoliko sedmica odmora.

Izvršni odbor Nogometnog saveza BiH odlučio je prekinuti sezonu Premijer lige i Kupa BiH. Međutim, klubovi neće imati mnogo vremena za odmor jer već krajem ovog mjeseca počinju pripreme za novu sezonu.

Odlučeno je da nova sezona starta 1. avgusta i jasno je da će fudbaleri bh. premijerligaša imati tek nekoliko sedmica za odmor.

Dvojica igrača FK Sarajevo, Haris Handžić i Amar Rahmanović, odlučili su na nekoliko dana otputovati za Beograd u posjetu dojučerašnjem saigraču Darku Laziću.

Također, Handžić i Rahmanović iskoristili su priliku sinoć da pogledaju veliki derbi Partizana i Crvene zvezde, te su bili na tribinama stadiona u Humskoj što je Handžić objavio na Instagramu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Napadač Sarajeva danas se ponovo oglasio na ovoj društvenoj mreži, te je objavio fotografiju s Lazićem koji je prošle sedmice zvanično napustio bordo klub.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.