Dugi period bez 'akcije' pogodovao terenu Plemića

Stadion HŠK Zrinjski doslovno blista

Bosna i Hercegovina jedina je država u regionu koja neće vidjeti nastavak nogometne sezone. 

Savez je rekao svoje, proglašen je prvak, određeno je koji timovi ulaze a koji napuštaju PL, te ćemo na kotrljanje lopte na domaćim terenima čekati sve do mjeseca avgusta. 

Već su tri mjeseca bez nogometa u BiH, a ako je neka korist izvučena iz svega onda je to činjenica da je nogometnim terenima pogodovao period bez igre te su oni širom BiH bljesnuli u novom sjaju. Takav primjer je i stadion šesterostrukog prvaka BiH HŠK Zrinjski koji na priloženoj fotografiji izgleda zaista sjajno.

Vrijedni djelatnici kluba pobrinuli su se da travnjak dotjeraju i 'ušminkaju' što bolje a u svojoj namjeri očigledno su i uspjeli. Početak avgusta će tradicionalno u Mostaru obilježiti velika žega no svejedno, bit će zadovoljstvo odigrati utakmicu na ovakvom terenu. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.