Dugi period bez 'akcije' pogodovao terenu Plemića

Stadion HŠK Zrinjski doslovno blista

10

Komentari (10)

Realist
Eto vam nek dođe Velez igrat na zapadnu stranu pa ce dobivat degeneka i igraci i navijaci svaku utakmicu
VelikiMislilac
Gradski stadion pod bijelim brijegom koji je pravljen prvenstveno za potrebe Veleža molit cu lijepo. Stadion hsk zrinjski moze biti samo onaj u cimu posto je cak i onaj u rodocu Lokomotivin. A tu ti plemica nema, sve sami prosjaci i sinovi moj Matane.
user1022
Ne znam sta je veca tragedija, da ima ovaki stadion idje u svijetu, ili sto se svadjaju ciji je stadion. Nogomet odavnina kroji politika, pa tako klub kao sto je Zrinjski nije mogo opstat u Jugoslaviji, a poslje rata klub kao sto je Velez nije mogo opstat na Zapadnoj strani Mostara.
ZRINJSLI
KAKVE CRNE LOKOMOTIVE JESI DOBAR TI
VelikiMislilac
Nije crna nego plava, plavi dresovi. Stadion koji sada koristi branitelj na Biscu je Lokomotivin. E sad, zasto ti to ne znas, to je pitanje za sebe, necu da nagadjam, bojim se uvrijedit cu te ako nagadjao zasto ti to ne znas.
Fareus1921
Zajedno s Maksimirom najružniji stadion na Balkanu...
ZRINJSLI
Ubij se mazlume
VelikiMislilac
Nije to bas tako. Moze ljepsi, al znao je on biti lijepo sredjen sa vrtom ispred svlacionica, drugi najveci stadion u drzavi. Puno ljepsi od Tusnja.
Fareus1921
Mazlume,budi iskren
Fareus1921
@Veliki mislisac ova zapadna tribina je fuj sa ova 2 sektora+plus onaj krov iznad prvog sektora+ona mala tribinica na istoku
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.