Italijan otkrio što je izveo bh. reprezentativca

Sarri: Pjanić je odigrao odlično prvih pola sata, a onda sam ja napravio grešku

Admin Čaušević

Fudbal u Italiji se vratio remijem Juventusa i Milana (0:0). To je bilo dovoljno Bianconerima da izbore novo finale Kupa Italije.

Miralem Pjanić je bio starter na ovom meču, ali se nije proslavio. Bez obzira na odličan ulazak u utakmicu, kako je susret odmicao njegov utjecaj na terenu je bio sve manji.

Maurizio Sarri je bh. reprezentativca izveo u drugom poluvremenu. Iskusni Italijan je poslije utakmice rekao da je razlog Pjanićev žuti karton.

"Vezni red je u prvih pola sada odigrao veliku utakmicu, uključujući Pjanića. Zatim smo napravili zamjenu jer je imao žuti kartona. Tada sam ja napravio grešku jer s pet izmjena", kazao je Sarri.

"Milan je počeo s tri igrača nazada, a s izmjenama ih je trebalo raširiti jer je ekipa postala neuravnotežena. To je vjerovatno bila moja odgovornost".

Juventus će u finalu igrati protiv boljeg iz duela Napoli - Inter. Meč na San Paolu se igra večeras, a Napolitanci imaju prednost od 1:0. Najbolje kvote za ovaj meč nudi kladionica Mozzart. Kompletnu ponudu pogledajte ovdje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.