Nevjerovatan početak meča u Torinu: Ronaldo promašio penal, Rebić dobio direktan crveni karton

Ludnica na terenu

Nevjerovatan početak meča u Torinu: Ronaldo promašio penal, Rebić dobio direktan crveni karton

Midhat Šljivak

Nevjerovatan početak meča vidjeli smo u Torinu u duelu Juventusa i Milana.


Nakon samo 16 minuta igre videjeli smo mnogo toga. Cristiano Ronaldo je promašio penal, a zatim je Ante Rebić dobio direktan crveni karton.

Conti je skrivio penal u 15. minuti. Cristiano Ronaldo nije uspio da zabije i pogodio je stativu, a već u narednom napadu Rebić pravi nepotreban potez.

Potražite više informacija na temu Serie A:

[twitter]https://twitter.com/JuannDis/status/1271523857862713347[/twitter]

Visoko je podigao nogu, udario je Danila, a Orsato mu je pokazao put u svlačionicu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...Juvetus u Italiji,Real i Barcelona u Spaniji,Bayern u Njemackoj i svojevremeno Manchester United u Engleskoj su najzasticeniji klubovi na svijetu...vazda neki penali,golovi iz offsidea,guranje od strane sudija i rukama i nogama...ne razumijem kako neko moze navijati za takve ekipe...njihovu bazu navijaca uglavnom cine balavci do 14 godina starosti i osobe sa poteskocama u razvoju.
6 13
Armin29
Dajte im jos penala
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi