Nisu se dogovorili

Edin Rustemović i zvanično više nije član HŠK Zrinjski · Zvanično

Endin Čaušević

Već sada je jasno da će HŠK Zrinjski napraviti mnogo promjena u igračkom kadru pred novu sezonu.

Plemići su već doveli nekoliko novih fudbalera, a ima dosta i onih koji napuštaju mostarski klub. Jedan od njih je i veznjak Edin Rustemović koji zvanično više nije član Zrinjskog kako je SportSport.ba nedavno i najavio

Rustemoviću je krajem prošlog mjeseca istekao ugovor sa Zrinjskim, te nije uspio postići dogovor oko nastavka saradnje i sreću će potražiti u nekom drugom klubu.

Zrinjski je na svojoj Facebook stranici danas potvrdio da Rustemović napušta klub, te su mu poželjeli dosta sreće u nastavku karijere.

"HŠK Zrinjski želi Edinu Rustemoviću puno sreće i sportskog uspjeha u nastavku karijere. Edinu se zahvaljujemo na profesionalnom odnosu i doprinosu koji je ugradio u naše rezultate u prethodne dvije sezone. Sretno Dino!", poručili su iz Zrinjskog.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.