Ivan Enin: Ne volim puno pričati, ono u što vjerujem je rad i dokazivanje na terenu
Foto: HŠK Zrinjski

Ruski nogometaš za SportSport.ba

Ivan Enin: Ne volim puno pričati, ono u što vjerujem je rad i dokazivanje na terenu

Kako je SportSport.ba prvi i najavio, ruski nogometaš Ivan Enin postao je član HŠK Zrinjski.

Ovaj nogometaš koji igra na poziciji zadnjeg veznog u Mostar je došao nakon epizode u Širokom Brijegu i u kojem je ostavio odličan dojam. 

U Zrinjskom će Rus zamijeniti Edina Rustemovića koji nije produžio ugovor s Plemićima te će gotovo sigurno potražiti novu sredinu. Ivan Enin tijekom jučerašnjeg dana je potvrdio kontakt sa Zrinjskim koji se kasnije obistinio potpisom ugovora s Plemićima do 2022. godine.

Ivan Enin je dao i prvu izjavu za SportSport.ba kao nogometaš HŠK Zrinjski.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mogu reći da mi je velika čast i zadovoljstvo što sam postao član HŠK Zrinjski. Spreman sam, za mene je ovo svakako novi izazov i uradit ću sve da što bolje odgovorim na njega. Iskreno, ne volim previše pričati, vjerujem samo u naporan rad i još rada, te se želim dokazati i ostaviti što bolji dojam na terenu" - kazao je sada već bivši nogometaš NK Široki Brijeg.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi