Regensburg izgubio s 4:1

Selimbegović odličan niz prekinuo teškim porazom

Admin Čaušević

Jahn Regensburg i Mersad Selimbegović se nisu lijepo proveli na gostovanju kod Heidenheima. Domaći su slavili sa 4:1. 

Susret za goste je počeo loše, već u drugoj minuti preko Leipertza domaći su stigli do vodstva. Na poluvrijeme se otišlo pri rezultatu 1:0.

I nastavak su bolje počeli igati Heidenheima jer je u 65. minuti Kleindienst povisio na 2:0. Gosti su se u igru vraili u 75. minuti lijepim golom Seydela.

Ipak, u finišu kada su se otvorili fudbaleri Regensburga su primili još dva gola. Ponovo je zabio Kleindienst, a tačku na i je stavio Schimmer.

Tako je nizu Selimbegovićeve ekipe od pet mečeva bez poraza došao kraj, međutim Regensburg je i dalje u sigurnoj luci i ne mora brinuti za opstanak u Cvajti.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.