Selimbegović ponizio donedavnog bundesligaša!

Velika pobjeda

Selimbegović ponizio donedavnog bundesligaša!

A. Čaušević

Bh. perspektivni stručnjak Mersad Selimbegović je praktično ispunio cilj za ovu sezonu. Regensburg će kako stvari stoje i naredne szeone biti član Cvajte. 

Regensbug je u 30. kolu 2. Bundeslige je ubjedljivim rezultatom pobijedio donedavnog člana Bundeslige, ekipu Dramstadta. Bilo je 3:0.

Susret za domaće je počeo odlično. Već u 7. minuti za prednost domaćih pogodio je Correira. Tim rezultatom se i otišlo na odmor.

U 52. minuti Besuschkow je povisio na 2:0, da bi pet minuta kasnije domaći ostali s igračem manje nakon isključenja Wekessera. U 67. minuti gosti su imali penal, ali Kempe nije pogodio.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Konačan rezultat u 77. minuti je postavio George za veliku i ubjedljivu pobjedu Regensburga koji je nakon nekoliko remija stigao do trijumfa vrijednog opstanka u ligi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi