Duo se ponovo sreo

Fotografija za pamćenje!

Midhat Šljivak

Barcelona je sinoć lagano prošla kroz Mallorcu.

Katalonci su slavili sa 0:4 i napravili su još jedan dobar korak ka tituli prvaka, a težak poraz domaćeg tima nije mogao spriječiti ni mladi Japanac Takefusa Kubo.

Fudbaler Real Madrida je na posudbi u Mallorci, a interesantno je svakako da je ovaj 19-godišnjak prošao sve omladinske selekcije Barcelone u kojoj nije dobio pravu šansu.

Za razliku od njega gotovo dvije godine mlađi Ansu Fati je dobio pravu priliku za igru i on ju je maksimalno iskoristio, te je postao prepoznatljivo lice.

Ovaj duo je nekada igrao skupa u mladom timu Barcelone, a pojavila se fotografija iz dana kada su još bili klinci na početku karijera.

Oni su jučerašnji meč iskoristili i da naprave još jednu fotografiju za uspomenu, ali ona s početka karijera ostaje zaista posebna.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaista simpatično...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.