Foto -EPA

Traže da prihvati transfer u Juventus

Žestok pritisak Barcelone na Arthura Mela

Midhat Šljivak

Ekipa Barcelone navodno vrši žestok pritisak na Arthura Mela kako bi ovaj prihvatio odlazak u Juventus u zamjenu za Miralema Pjanića.

Kako navodi katalonski list Sport, rukovodstvo Barcelone odlučilo je žestoko pritisnuti brazilskog veznjaka da prihvati razmjenu u Juventus, koju on uporno odbija.

Juventus i Miralem Pjanić spremni su za dogovor s Barcelonom. Stara dama umjesto bh. veznjaka traži samo Arthura, ali ovaj jednostavno ne želi otići.

Zato se rukovdostvo španskog prvaka odlučilo žestoko pritisnuti Brazilca kako bi konačno pristao na dogovor, a prvi korak je napravljen sinoć u susretu protiv Mallorce kojeg je 25-godišnji veznjak odgledao s klupe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Arthur je ove sezone nastupio ukupno 24 puta i ima učinak od četiri gola i četiri asitencije.

Na Nou Camp brazilski fudbaler je stigao iz Gremija 2018. godine za 31 milion eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.