Sarri će ostati bez miljenika
Foto - EPA

Nije bilo razgovora

Sarri će ostati bez miljenika

M. Šljivak

Trener Juventusa Maurizio Sarri silno želi da u Torino dovede svog miljenika Jorginha.

Italijanski reprezentativac bio je ključni igrač za Sarrija u njegovim sezonama s Napolijem i Chelseajem, a ovaj stručnjak bi ga rado vidio među svojim fudbalerima i u Torinu.

U proteklom periodu se dosta pisalo da bi Jorginho mogao put Juventusa. Navodno je nuđena i razmjena za Miralema Pjanića, ali od toga neće biti ništa.

Ugledni The Athletic iz izvora bliskih fudbaleru otkriva da eventualni transfer Jorginha u Juventus nije ni blizu realizacije i da nikakvih pregovora nije bilo u prethosnom periodu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Frank Lampard računa ozbiljno na 28-godišnjeg veznjaka. On je bitan faktor u igri Plavaca sa Stamford Bridgea i ove sezone je nastupio 36 puta u svim takmičenjima.

Vidjet ćemo hoće li se šta između Jorginha i Juventusa desiti u narednom periodu, ali za sada kontakti ne postoje.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi