Zamjena za Santiago Bernabeu

Pogledajte kako izgleda stadion na kojem će Real od večeras igrati domaće mečeve

Fudbaleri Real Madrida i Eibara za nešto više od sat vremena započinju susret 28. kola La Lige. 

Bit će ovo prvi meč za oba tima poslije tri mjeseca, a ujedno i prvi susret Real Madridu na zamjenskom terenu.

Obzirom da se stadion Santiago Bernabeu ovih dana renovira, fudbaleri koje s klupe predvodi trener Zinedine Zidane domaće utakmice do kraja sezone igrat će na stadionu Alfredo Di Stefano.

Bit će svakako neobično gledati najtrofejniji španski i evropski klub da igra na terenu koji je za deset puta po svemu 'siromašniji' od Bernabeua, ali obzirom da svakako ovih dana nema navijača u Španiji igračima to ne bi trebalo baš tako teško pasti.

Inače, na ovom stadionu svoje mečeve igra rezervni tim Reala - Real Madrid Castilla.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na zvaničnoj Twitter stranici kluba objavljen je video stadiona na kojem će uskoro početi pomenuti meč. Pogledajte i sami:

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.