Viđena velika borba

Rodoč slavio na turniru Ultrasa

Trijumfom ekipe Rodoča završeno je 13-to izdanje malonogometnog turnira "Volim te bola" koji tradicionalno organizira Klub navijača Ultras Zrinjski Mostar.

Oni su u finalu nakon preokreta savladali ekipu Ortiješa s 3:2 i domogli se pobjedničkog pehara.

Izuzetno zanimljivo je bilo tijelom cijelog dana jer se igrala nokaut faza. Viđeno je dosta velike borbe ali i kvalitetnog nogometa a na kraju je zasluženo slavila momčad Rodoča.

Odigrana je i revijalna utakmica između veterana HŠK Zrinjski i KN Ultras koja je završena s miroljubivih 3:3 a za Zrinjski su nastupale i klupske legende poput Tihomira Skoke, Marija Ivankovića i Kreše Kordića.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.