"Fanimo može igrati i u BiH, za novac koji mi tražimo"

Sprema se transfer sjajnog Engleza

"Fanimo može igrati i u BiH, za novac koji mi tražimo"

Matthias Fanimo, najbolji fudbaler Mladosti u proteklom periodu, će po svemu sudeći napustiti Doboj kod Kaknja i redove tamošnjeg premijerligaša.

Englez ima važeći ugovor s klubom, pa Mladost želi dobro zaraditi od prodaje brzonogog Engleza.

Iako su iz Mladosti do sada stizali signali da je plan Fanima prodati u instranstvo, SportSport.ba je saznao da bi Englez mogao i u HŠK Zrinjski.

Interes postoji, a prvi čovjek Mladosti Mensur Mušija ne želi isključiti mogućnost da Fanimo ipak karijeru nastavi u nekom drugom bh. klubu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za naš portal nije imao komentar na informacije da bi Fanimo mogao u Zrinjski, ali je kratko poručio da 26-godišnji krilni fudbaler može preći i u neki bh. klub, za novac koji Mladost traži i vjerovatno uz procenat od narednog transfera.

Matthias Fanimo je u Mladost stigao u januru prošle godine iz Slovenije. Ove sezone je odigrao 17 utakmica u Premijer ligi BiH, postigao je pet golova i upisao isto toliko asistencija.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BobPaisley
...nije mu to bas pametno,crnac da ide u fasisticki klub kod kojeg se na tribinama vijore kukasti krstovi i ostala fasiticka obiljezja.
18 13
Adriano
Ako ode iz Mladosti, volio bih da ostane u našoj zemlji pa bilo to Sarajevo, Zrinjski, Željo, svejedno! Sad se već navikao na naš fudbal i gdje god da ode, sigurno će biti još bolji već u Mladosti.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti