Gaboncu uskoro ističe ugovor

Arteta otkrio Aubameyangovu sudbinu?

Pierre-Emerick Aubameyang jedna je od glavnih tema na Emiratesu.

Posljednjih mjeseci mnogo se špekuliše o tome šta će biti s ovim sjajnim napadačem. Gabonac ulazi u posljednju godinu ugovora i nije tajna da već sada ima nekoliko ponuda, no u Arsenalu se nadaju da će ostati lojalan klubu.

Na temu Aubameyangove budućnosti sada je govorio i trener Mikel Arteta koji je uvjeren da će se ugovor produžiti u narednom periodu.

"Vodimo razgovore sa Aubameyangom, njegovom porodicom i agentom. Prilično sam siguran da možemo naći dogovor s kojim će biti zadovoljne sve strane", rekao je Arteta, čiju izjavu prenose britanski mediji, pa dodao:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Naša je odgovornost da učinimo da on osjeti da je to pravi korak za njegovu karijeru. Da bi se to desilo, mora se osjećati cijenjenim. Mora osjetiti da nam pripada i da ga želimo."

Među klubovima koji se interesuju za Aubameyanga su, između ostalog, Barcelona, Inter, PSG...

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.