Čestitao rođendan voljenom klubu

Tarik Filipović oduševio navijače Čelika: "Ljubav koja nema ljudske obrise"

E. Čaušević

Poznati bh. glumac s hrvatskom adresom Tarik Filipović uvijek je pokazivao svoju ljubav prema zeničkom Čeliku.

Filipović je dio svoje mladosti proveo u svom rodnom gradu Zenici, a nekoliko godina trenirao je u Čeliku. Iako je već dugi niz godina s adresom u Zagrebu ljubav prema klubu s Bilinog polja nije nestala.

Čelik proživljava veoma teške dane jer je ispao iz Premijer lige BiH, te je budućnost kluba i dalje veoma upitna. No, navijači su na trenutak zaboravili na probleme i odlučili su da proslave rođendan ponosa Zenice.

Naime, zenički klub danas slavi svoj 75. rođendan, a navijače Čelika oduševio je upravo Filipović koji je putem Instagrama čestitao rođendan svom voljenom klubu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sretan 75. rođendan najvećoj ljubavi koja nema ljudske obrise", poručio je Filipović.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.