Huseinbašić se oprostio od Čelika

U potrazi za novim klubom

Huseinbašić se oprostio od Čelika

Ermina Huseinbašića od naredne sezone nećemo gledati u dresu Čelika.

Zenički klub je nakon odluke o prijevremenom prekidu sezone napustio Premijer ligu i izvjesno je da će većina fudbalera napustiti Bilino polje, a jedan od onih koji više neće nositi "crno-crveni" dres je i Ermin Huseinbašić.

Ovaj ofanzivac je na Bilino polje došao prošlog ljeta i do prekida sezone je bio standardan dio prve postave, a na društvenim mrežama sada je potvrdio da je došao kraj njegovoj epizodi u Čeliku.

"Bila mi je čast i zadovoljstvo igrati pred sjajnim navijačima i nositi jedan od najljepših grbova u državi. Sretno dalje i vidimo se nekom drugom prilikom", poručio je Huseinbašić i svom sada već bivšem klubu čestitao 75. rođendan.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz Čelika odlazi također mladi reprezentativac BiH Vedran Vrhovac, Selim Žuna je u pregovorima sa Rudešom, dok će Semir Bajraktarević karijeru najvjerovatnije nastaviti u novom premijerligašu Olimpiku.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi