Vedran Vrhovac pred inostranim angažmanom

Neće ostati u Čeliku

Vedran Vrhovac pred inostranim angažmanom

Mladi reprezentativac BiH Vedran Vrhovac karijeru će najvjerovatnije nastaviti izvan granica BiH.

Posljednje dvije godine Vrhovac je proveo u Čeliku, gdje se prometnuo u jednog od najboljih mladih defanzivaca lige, a partije koje je pružao na koncu nisu prošle nezapaženo.

Vodeći klubovi Premijer lige bi rado željeli vidjeti Vrhovca u svojim redovima, ali sve vodi ka tome da će 21-godišnji fudbaler svoju karijeru nastaviti u inostranstvu. Zajedno s agentom je napustio BiH kako bi obavio pregovore s jednim klubom, čije se ime još drži u tajnosti, a ostaje da se vidi da li će doći i do dogovora.

Bilo kako bilo, Vrhovca od ljeta definitivno nećemo gledati u dresu Čelika. Igranje u nižem rangu se ne poklapa s njegovim ambicijama, a krajem mjeseca mu svakako i ističe ugovor sa zeničkim klubom.

Vrhovac je do prekida sezhone odigrao 20 utakmica za Čelik i postigao jedan gol, a prije dolaska na Bilino polje još je igrao za Vitez i u Hrvatskoj za Novigrad.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi