Tri interesanta iz Premijer lige

Šta će odlučiti Fanimo: Premijer liga ili inostranstvo?

Samir Mlaćo

Još uvijek nije poznato gdje će karijeru nastaviti prva zvijezda FK Mladost Doboj Matthias Fanimo.

Fanimo ima važeći ugovor sa Dobojlijama, ali u ovom klubu su spremni da ga prodaju uz obeštećenje koje će zadovoljiti sve strane.

Brzonogi nogometaš se trenutno nalazi u Engleskoj i propustit će prozivku Mladosti, te uvodne dane priprema, s obzirom da zbog pandemija koronavirusa nije u mogućnosti doći u našu zemlju zbog problema sa letovima.

Saznajemo da su tri interesanta iz Premijer lige za usluge Fanima. Radi se o FK Željezničar, FK Tuzla City i HŠK Zrinjski, a o interesu Mostaraca SportSport.ba je već pisao prije par dana.

Iz izvora bliskih nogometaša rečeno nam je da su navedena tri kluba uputila određene upite, ali da se nije pregovaralo o konkretnim stvarima, uslovima, itd...

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelnici Mladosti za 26-godišnjaka imaju kvalitetnu ponudu iz inostranstva i ona je trenutno najrealnija opcija. Za Fanima bi to bio veliki iskorak, a Mladost bi opet napravila sjajan posao kada je u pitanju prodaja nogometaša.

Šta će od svega biti, znat ćemo u narednim danima.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.