Doktor Sarajeva operisao stopera Željezničara

Jovanović se operisao kod Karabega

Doktor Sarajeva operisao stopera Željezničara

Štoper ekipe Željezničara Aleksandar Jovanović uspješno je operisan. 

Jovanović je imao problema s nosom a rutinsku operaciju izvršio je član medicinskog tima FK Sarajevo doktor Reuf Karabeg.

Sada za 30-godišnjeg štopera slijedi kraća pauza i period oporavka koji ne bi trebao trajati predugo obzirom da se ne radi o težoj operaciji.

Podsjetimo, ovaj defanzivac je na Grbavicu stigao u januaru ove godine i nije se stigao naigrati obzirom da je prvenstvo zaključeno poslije samo nekoliko utakmica u proljetnom dijelu sezone.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prethodno je u karijeri između ostalog igrao po Kini, Južnoj Koreji i na Tajlandu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Denchi
Lijepo je sadaku dat a posebno komsiji u teskim trenutcima....
4 5
Matic
Hvala dr Karabegu i svima koji izlaze ususret nasim jadnik igracima u ovim veoma teskim vremenima za sve nas a pogotovo za njih same
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi